Winnaar met Joolz!

Winnaar VHG interieurbeplanting 2017

Sinds een maand zijn we samen met GrownDownTown als een bedrijf verder gegaan. Wie zijn zij eigenlijk? Een betere introductie van hun werk en werkwijze dan het lovende rapport van de VHG Award jury kunnen we niet geven. Eindoordeel van de jury “Het innovatieve groen project is zeer inspirerend en vormt een stimulans voor een gedurfde groene inrichting van alle gebouwen die nu en in de toekomst om een herbestemming vragen! GrownDownTown laat zien dat het ‘werkt’ om sterk buiten de gebaande paden te denken. Zij toont het lef om te experimenteren (en te leren) en geeft daarmee de gehele sector een impuls om echt te innoveren.” Lees hier meer over het project Joolz

Joolz

HET JURYRAPPORT OVER DE ‘GROENE LONGEN’ VAN JOOLZ

Met het innovatieve groenproject bij Joolz in Amsterdam heeft GrownDownTown de landelijke competitie interieurbeplanting van het jaar 2017 (IvhJ) gewonnen. VHG-directeur Egbert Roozen reikte in het Maaspoort Theater in Venlo de prijs uit aan Philip van Traa, tijdens de feestelijke en drukbezochte afsluiting van het inspirerende congres Buildin’Green 2017.

IN HET NIEUWS!

Het interieurproject Joolz is ook goed opgepakt in het nieuws!

MEER WETEN?

Heb je ook een interessant project waarbij groen moet worden opgenomen in het ontwerp, we komen graag met u in gesprek!

Joolz_GrownDownTown_1