Joolz

Category
Design, Interior Green
About This Project

 

Client: Joolz

Location: Amsterdam

Year: 2016

Project: 120 m2 tropical and desert garden

 

At the new headquarters office of Joolz, we designed and constructed three greenhouses with tropical plants in the middle of the office. During the design stage of architectural agency Space Encounters we were involved in an early stage to think about water management, climate control, typification of greens and the greenhouse design. Especially for this project, we build a waterbasin for the plants to give access to water whenever they are thirsty.

 

  • “Finalist ARC Interior Awards 2016”
  • “Winner VHG Interior Landscaping 2017”
  • “Finalist BNA Next Step Award 2017”
  • “Winner Building of the Year 2017” in the stimulating environments category
  • Published in Architecture Yearbook 2016 / 2017
  • Published in FRAME Magazine July 2017